Gode historier fra Springbræt

Her samler vi klip fra borgere, som har været i et forløb i Springbræt. Nogle er kommet i arbejde eller uddannelse, andre har fået ny tro på sig selv og er kommet videre i livet.

Springbrætprisen 2013

Socialborgmester Jesper Christensen afslørede tirsdag vinderen af Springbrætprisen 2013, som i år går til Hotel Guldsmeden. Springbrætprisen gives til en virksomhed, som har ydet en særlig indsats for at skabe plads til udsatte mennesker på arbejdsmarkedet og med prisen følger 25.000 kr.

Det er Springbræt konsulent Helene Hansen, som indstillede Guldsmeden til årets pris. Hun motiverede indstillingen med, at Hotel Guldsmeden siger ja, hvor andre virksomheder ville have sagt nej. Konkret i forhold til at ansætte en medarbejder som Mia Thielsen, som er diagnostiseret med en hjernesvulst og har brug for job med særlige skånehensyn.

Springbrætprisen 2013

Springbrætprisen 2013

Springbrætprisen 2012

Springbrætprisen 2012

Springbrætprisen 2012

Det blev den integrerede institution Pakhuset i Brønshøj, som løb med Springbrætprisen 2012 for den rummelige arbejdsplads.
Vi takker for det gode samarbejde med Springbræt, og vi ønsker leder Erling Kølner Jensen fra Pakhuset stort tillykke med prisen.