Hvem kan have gavn af vore tilbud?

Hvis du er ledig og har brug for professionel hjælp til at finde et job eller en uddannelse, kan Springbræt være løsningen. I mere end 40 år har Springbræt banet vejen til arbejdsmarkedet for ledige borgere i Hovedstadsregionen. Vi har derfor stor erfaring i at samarbejde med virksomheder og uddannelsesinstitutioner og har gennem årene også specialiseret os i at afhjælpe alle typer af problemer, som kan stå i vejen for at komme i job eller uddannelse.

Fast konsulent

Når du starter i Springbræt bliver du tilknyttet samme konsulent gennem hele forløbet. Det er i samarbejdet med konsulenten, at du lægger en præcis plan for dit forløb. I udarbejder sammen en justérbar plan, eventuelt med delmål. Det vigtigste for os er, at planen giver mening for dig. Vores konsulenter har forskellige specialer og taler mange forskellige sprog.

Kurser og gruppeforløb

Alle springbræts kurser og gruppeforløb har fokus på at understøtte vejen mod arbejde eller uddannelse. Tilbuddene kan sammensættes fleksibelt, så det matcher den ens job- eller uddannelsesplan. Vi tilbyder jobsøgningskurser på forskellige niveauer, og en bred vifte af kompetenceudviklende kurser. Vi har også små ressourcegrupper, hvor man kan mødes med andre der står i en lignende situation som en selv.

Job og uddannelsesforløb

Springbræt kan hjælpe dig med at komme i gang med et arbejde eller en uddannelse. Vi har kontakt til mange private og offentlige virksomheder, som kan tilbyde forskellige job- og uddannelsesforløb. Både til dig, der kan arbejde på fuld tid, og dig som har brug for en kortere arbejdsuge. De virksomheder vi samarbejder med, tilbyder et godt arbejdsmiljø og et meningsfuldt arbejdsindhold. Hvis du har planer om uddannelse eller kurser, kan vi også hjælpe.